Fizetési lehetőségek

1. FIZETÉS KÉSZPÉNZZEL

A megrendelés ellenértékét személyes átvétel során üzletünkben készpénzzel is fizetheti, illetve utánvétes szállítási mód kiválasztása esetén a futárnál nyílik lehetőség készpénzes fizetésre.

2. FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL

A megrendelés ellenértékét személyes átvétel során üzletünkben bankkártyával is fizetheti, illetve utánvétes szállítási mód kiválasztása esetén a Foxpost, a Webox és a Magyar Posta csomagpontjain is lehetőség nyílik bankkártyás fizetésre.

Pick Pack Pont-os átvétel esetén az átvevőpontok jelentős részénél is lehetőség van a bankkártyás fizetésre, de a megrendelés előtt érdemes előzetesen tájékozódni a kiválasztott ponton elérhető fizetési módokról: az átvevőpont térképen  a kívánt átvevőpont kiválasztása után az „Info” fülön tekinthetőek meg a kiválasztott átvevőpontra vonatkozó fizetési és nyitva tartási információk.

3. FIZETÉS BANKI ÁTUTALÁSSAL

A megrendelést követően egy visszaigazoló e-mailt küldünk a regisztráció során megadott e-mail címre, melyben minden szükséges adat megtalálható az átutalással kapcsolatban. A beérkezett utalás feldolgozását követően nyílik lehetőség a megrendelés átvételére (melyről értesítő e-mailt küldünk), vagy ezt követően történik a kiszállítás.