Kanlux MORTA CT-DSL250 négyzet alakú, üveg spot lámpatest, több színben

Kanlux MORTA CT-DSL250 négyzet alakú, üveg spot lámpatest, több színben

3.750 Ft

sku: 5905339193605, 5905339193629

Raktárkészlet: 3 db készleten

gyors nézet

Kanlux MORTA CT-DSL250-B besüllyesztett, beltéri, négyzet alakú (2 tagból álló), lecsapott szélű üveg spot lámpatest, Gx5.3 foglalattal

Kiválasztás törlése
Összehasonlít

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI INFORMÁCIÓK
Szállítási információ - Fizetési információ

A MORTA család tagjai esetében a Kanlux üveget használ a lámpatestek anyagának. A különböző színű üvegek a fény hatására ragyogni kezdenek és színekkel töltik meg a lámpatestet. A MORTA lámpatestek elérhetőek négyzetes és kör alakú változatban, valamint lecsapott szélű négyzetes, illetve dupla kiemelkedésű változatban is.
A besüllyeszthető spot lámpatestek azért olyan közkedveltek, mert kialakításuknak köszönhetően bármely felületbe (fa, tégla, gipszkarton) beilleszthetőek és az elérhető színválaszték által könnyedén a helyiséghez igazíthatóak. A színek segítségével a lámpatestek a felületbe olvadhatnak vagy akár ki is tűnhetnek abból, de egyaránt elérhető velük fiatalos, konzervatív és elegáns hatás is.
A csomagolás tartalmaz egy Gx5.3-as foglalatot is, amellyel a lámpatest azonnal csatlakoztatható 12V-os hálózatba, tudni kell azonban, hogy kiegészítő foglalat vásárlásával más foglalatú spot fényforrásal is használható – például a népszerű GU10-es foglalatú fényforrásokkal.
Akármelyik foglalattípust is választjuk, a lámpatestben használhatunk hagyományos és LED-es fényforrást is. A LED-es fényforrások jelentősen kisebb energiafogyasztásúak, kevesebb hőt termelnek és rendkívül sokféle típus közül választhatjuk ki a számunkra legmegfelelőbbet: választhatunk különböző színű vagy színhőmérsékletű (hideg-, semleges-, melegfehér), fényerejű, üvegű, világítási szögű és akár fényerőszabályozható (dimmelhető) fényforrásokat is.

További információ

Súly 360 g
Termék színe

Ezüst, Fekete, Kék

Foglalat típusa

Gx5.3

feszültség

12

méret

Oldalhossz: 180×90 mm, kiemelkedés a falfelületből: 10 mm, furatméret: 155×70 mm

teljesítmény (W)
fényáram (lumen)

Süllyesztett

mozgatható lámpatest

Nem

fényforrást tartalmaz

Nem

fényforrás cserélhető

Igen

kapcsolóval ellátott

Nem

lámpatest világítási iránya

Felszereléstől függ

védettség (IP)

20

áramütés elleni védelmi osztály

3

egységár egysége

A megadott egységár 1 darab termékre vonatkozik

Gyártó

Kanlux

család

MORTA

kategóira

Lakossági lámpatestek

Fontosnak tartjuk, hogy vásárlóink tisztában legyenek azzal, hogy milyen előnyökkel járhat valamely termékünk megvásárlása saját maguk és környezetük számára is. Az alábbi adatok során azt vettük alapul, hogy ezt a terméket egy hagyományos, azonos fényerejű fényforrás kiváltására szánják, amit évi 250 napon naponta átlagosan 3 óra időtartamban használnak, valamint azt, hogy egy hagyományos izzó várható élettartama 1000 óra, míg egy hagyományos neon fénycső várható élettartama 8000 óra.

Kérjük, hogy fényforrást (izzót, neon fénycsövet, kompakt fénycsövet, LED fényforrást), elektronikai hulladékot és elemet, akkumulátort ne dobjanak a hagyományos, illetve a szelektív gyűjtőedényekbe, hiszen ezekben a termékekben többféle anyagtípus (üveg, műanyag, fém), valamint esetenként veszélyes anyagok (gázok, nehézfémek) is előfordulhat, ezért az általános hulladékkezelés során nem dolgozhatóak fel megfelelően. A cserék során hulladékká váló fényforrások, elektronikai alkatrészek, illetve elemek, akkumulátorok leadására üzletünkben ingyenes lehetőséget biztosítunk. Szerződött partnereink ezekre a hulladéktípusokra specializálódtak, így biztosítva azok környezeti, gazdasági és veszélyességi szempontból való legmegfelelőbb kezelését.

Értékelés

Legyen az öné az első vélemény “Kanlux MORTA CT-DSL250 négyzet alakú, üveg spot lámpatest, több színben”