Átvételi lehetőségek

1. Személyes átvétel

A megrendelés díjmentesen átvehető személyesen a 1054 Budapest, Alkotmány utca 31. szám alatt található üzletünkben. Az üzlet megközelítéséről és a nyitva tartásról bővebb információk ITT  találhatóak.

Személyes átvétel választása esetén elérhető fizetési módok:

Fizetés készpénzben az átvételkor

Fizetés bankkártyával az átvételkor

Fizetés banki átutalással az átvételt megelőzően

A személyes átvétel minden esetben ingyenes!

2. Átvétel Pick Pack Ponton

A megrendelés átvehető a több, mint 700 Pick Pack Pont valamelyikén a kiválasztott átadópont nyitva tartási idejében.

Pick Pack Pontos átvétel választása esetén elérhető fizetési módok:

Fizetés banki átutalással az átvételt megelőzően

Fizetés készpénzzel az átadóhelyen (utánvétes fizetési mód választása esetén)

Fizetés bankkártyával az átadóhelyen (utánvétes fizetési mód választása esetén) – Pick Pack Pont-os átvétel esetén az átvevőpontok jelentős részénél is lehetőség van a bankkártyás fizetésre, de a megrendelés előtt érdemes előzetesen tájékozódni a kiválasztott ponton elérhető fizetési módokról: az átvevőpont térképen a kívánt átvevőpont kiválasztása után az „Info” fülön tekinthetőek meg a kiválasztott átvevőpontra vonatkozó fizetési és nyitva tartási információk.

A szállítási költség Pick Pack Pontos átvétel esetén az alábbiak szerint alakul:

Bruttó 15.000,- Ft alatti megrendelési összeg esetén a szállítási költség: 1.500,- Ft;
Bruttó 15.000,- Ft vagy azt meghaladó megrendelési összeg esetén a szállítási költség: Díjmentes

Bővebben a Pick Pack Pontról

3. Átvétel csomagponton

A megrendelés átvehető az ország különböző pontjain található csomagautomaták valamelyikénél a hét bármely napján, bármely időpontban. Nincs kötöttség, nincs alkalmazkodás és teljes a diszkréció!

Csomagpontos átvétel választása esetén elérhető fizetési módok:

Fizetés banki átutalással az átvételt megelőzően

Fizetés bankkártyával a csomagponton (utánvétes fizetési mód választása esetén) – kivéve a GLS csomagpontokat

A szállítási költség csomagpontos átvétel esetén az alábbiak szerint alakul:

Bruttó 15.000,- Ft alatti megrendelési összeg esetén a szállítási költség: 1.500,- Ft;
Bruttó 15.000,- Ft vagy azt meghaladó megrendelési összeg esetén a szállítási költség: Díjmentes

Bővebben az elérhető csomagpontokról

Webox csomagpontok

Foxpost csomagpontok

Magyar Posta csomagpontok

Pick Pack Pont

Hol érhető el a szolgáltatás?

A 240 településen található több mint 700 pont között találják az Inmedio és a Relay üzleteket. –Előbbiek megtalálhatóak a bevásárlóközpontokban, hipermarketekben, nagyvárosaink sétálóutcáin, míg utóbbiak a főbb közlekedési csomópontoknál mit például a MÁV, BKV, Volán társaságok, vagy a Budapest Airport területén. Továbbá az autóval közlekedők számára kitűnő lehetőséget teremtenek a csomagátvételre a MOL, OMV, Avanti és Avia töltőállomások. Hálózatunk részét képezik a Playersroom, Sportfactory, valamint Playmax üzletek is, melyek megtalálhatóak minden nagyobb plázában és bevásárlóközpontban. Szintén Pick Pack Pont partnerek a Coop hálózat boltjai.
A legmegfelelőbb Pick Pack Pont ITT  kereshető meg.

Hogyan működik?

Vásároljon interneten terméket, majd a kézbesítési opciók során válassza ki a legmegfelelőbb Pick Pack Pont-ot
A rendelést követően a webáruház e-mail üzenetben értesítést küld arról, hogy mikor adja át a csomagot a Pick Pack Pont logisztika részére
A csomag útját nyomon követheti a webáruház által megadott azonosító kód/csomagszám megadásával a Pick Pack Pont weboldalán  keresztül
Értesítést kap amikor a csomagja megérkezik a választott Pick Pack Pontra
A csomag átvételére 7 naptári nap áll rendelkezésére.

Milyen méretű és súlyú csomag kérhető Pick Pack Pontra?

Tömege legfeljebb 15 kg, mérete legfeljebb: 50 x 50 x 50 cm

Tudnivalók a csomag átvételéhez

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassa ki az automatikus visszaigazoló e mail értesítést, vagy jegyezze fel a rendelés azonosító számát.

Az átvételkor – az Ön biztonsága érdekében – szükséges hogy igazolja személyazonosságát. A csomag átvétele előtt be kell mutatnia a személyazonosságát igazoló hatósági igazolványt (személyi igazolvány, jogosítvány, útlevél). Ha nem a csomagon szereplő személy veszi át a csomagot, akkor két tanú aláírásával ellátott meghatalmazás is szükséges a csomag átvételéhez.

További információk és tudnivalók itt találhatóak: http://www.pickpackpont.hu/

Webox csomagpontok

Hol érhető el a szolgáltatás?

A WEBOX terminálok országszerte bevásárlóközpontoknál, benzinkutaknál, élelmiszer áruházaknál vannak elhelyezve, hogy biztosítva legyen az állandó és biztonságos hozzáférés. Keresse meg a térképen hol van az Önnek legkényelmesebben elérhető WEBOX terminál !

Hogyan működik?

Ha befejezte a vásárlást, kérjen WEBOX szállítási módot és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb terminált. Ezután elvisszük a csomagját a kívánt terminálba, aminek minden egyes lépését követheti. Amint a csomag megérkezett SMS-ben és e-mailben értesítjük az egyedi nyitókódról. Ezután bármikor átveheti a csomagot 72 órán belül. A WEBOX terminálokból a nap 24 órájában, a hét minden napján, akár 7 másodperc alatt átveheti a csomagját.

Milyen méretű és súlyú csomag kérhető WEBOX terminálra?

Három különböző méretű rekesz van terminálokban. A legkisebb 8x38x64 cm-es, a közepes 19x38x64 cm-es és a legnagyobb 41x38x64 cm-es. Ezek valamelyikébe kell beleférnie a csomagnak, amely legfeljebb 25 kg-os lehet.

Tudnivalók a csomag átvételéhez

Amint a futár elhelyezte a csomagot a kívánt terminálban, azonnal értesítik SMS-ben és e-mailben. Ezek az üzenetek tartalmazzák a csomag számát, a WEBOX terminál címét és egy nyitókódot, amelynek megadásával a csomag elérhetővé válik a terminálban. A nyitókód lehet numerikus vagy QR kód formátumú, az utóbbival a leggyorsabb az átvétel.

További információk és tudnivalók itt találhatóak: https://webox.hu/

Foxpost csomagpontok

Hol érhető el a szolgáltatás?

Országosan már több mint 60 FOXPOST csomagautomata található és a lista folyamatosan bővül!
Az elérhető csomagautomaták ITT tekinthetőek meg.

Hogyan működik?

Vásároljon a webáruházban, a kiszállításnál pedig válassza a FOXPOST lehetőséget! Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb FOXPOST automatát és adja meg mobiltelefonszámát. Ha a csomagja megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítik. Az üzenetben elküldött egyedi, csak Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizze meg a kapott SMS-t, mert szüksége lehet rá, ha vissza szeretné küldeni a csomagot. Látogasson el az automatához, adja meg a kapott kódot és nyissa ki a rekeszét: a csomag tartalmáról csak Önnek van tudomása, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is. Ha még nem fizetett, nincs ok az aggodalomra: az automatánál lehetősége van használni a bankkártyáját is.

Milyen méretű és súlyú csomag kérhető FOXPOST terminálra?

Legfeljebb 62 x 60 x 36 cm méretű és 25 kg tömegű csomag.

Tudnivalók a csomag átvételéhez

Ha a csomagja megérkezett az átvételi pontra, SMS-ben értesítik. Az üzenetben elküldött egyedi, csak Ön által ismert kóddal nyithatja ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizze meg a kapott SMS-t, mert szüksége lehet rá, ha vissza szeretné küldeni a csomagot.

További információk és tudnivalók itt találhatóak: https://www.foxpost.hu/

Magyar Posta csomagpontok

Hol érhető el a szolgáltatás?

2014 óta a Magyar Posta az ország több tucat pontján, városok forgalmas helyein korszerű csomagautomatákat helyezett ki. Jelenleg 50 db csomagautomata működik országszerte.

A Posta csomagautomaták elhelyezkedése megtekinthető ITT .

Hogyan működik?

Webáruházi vásárlásnál válassza a Csomagautomata szállítási módot! A rendelés során kiválaszthatja, melyik automatába szállítsuk ki a csomagot. SMS-ben és e-mailben értesítik arról, hogy megérkezett a csomagja és megküldik az átvételi kódját. Az automata érintőképernyőjén megadja a kapott kódot és telefonszámát, és már ki is nyitotta a megrendelését tartalmazó rekeszt. Ha csomagját árufizetéssel (utánvételesen) adta fel, az automata bankkártya terminálján tudja rendezni az áru összegét. A rekesz a bankkártyás fizetés után nyílik.

Milyen méretű és súlyú csomag kérhető Posta Csomagpontra?

A csomag méretei a becsomagolást követően sem haladhatják meg az 50x31x35 cm-t és a 20 kg-ot.

Tudnivalók a csomag átvételéhez

SMS-ben és e-mailben értesítik arról, hogy megérkezett a csomagja és megküldik az átvételi kódját. Az automata érintőképernyőjén megadja a kapott kódot és telefonszámát, és már ki is nyitotta a megrendelését tartalmazó rekeszt. Ha csomagját árufizetéssel (utánvételesen) adta fel, az automata bankkártya terminálján tudja rendezni az áru összegét. A rekesz a bankkártyás fizetés után nyílik.

További információk és tudnivalók itt találhatóak: https://www.posta.hu/csomagautomata